Cari Pacar Bule?

Hal penting yang harus diingat untuk cari pacar bule ialah, walaupun bule lebih terbuka dan bebas dalam soal seks, namun jangan sampai memberikan kesan Anda hanya ingin berkenalan dengan mereka untuk mendapatkan seks saja. Anda harus memberikan kesan bahwa Anda tulus ingin berteman dengan mereka dan mengenal pribadi mereka sebelum melangkah lebih jauh. Ini akan memberikan keuntungan bagi Anda sendiri dalam misi pencarian pacar bule Anda.

Perlu juga kami ingatkan bahwa Anda perlu memikirkan apa tujuan Anda mencari pacar bule terlebih dahulu. Apakah Anda hanya ingin sekedar ikut-ikutan dan mencoba saja, atau Anda memang punya tujuan berpacaran dengan orang bule. Wanita Indonesia umumnya lebih serius dalam mencari pacar bule, karena itu tingkat keberhasilannya lebih tinggi pula. Anda dapat dengan mudah menemukan pasangan pria bule dan wanita Indonesia di kota-kota seperti Bali, Jakarta ataupun di luar negeri. Sementara pasangan pria Indonesia dan wanita bule sangat jarang kita temui karena pria cenderung lebih hanya ingin “coba-coba” saja. Jika Anda bisa memahami hal ini, maka tingkat keberhasilan Anda akan jauh lebih tinggi tidak peduli apakah Anda seorang pria maupun wanita.

Tidak ada salahnya sebenarnya berpacaran dengan bule. Mereka juga manusia yang mempunyai kelebihan dan juga kekurangan sama seperti kita orang Indonesia. Biasanya yang menjadi masalah, kadang-kadang keluarga kurang setuju kita berpacaran dengan bule. Walaupun sekarang sudah lebih banyak keluarga yang terbuka untuk menerima anak mereka berpacaran atau menikah dengan bule. Juga Anda perlu ingat, yang berhak berpacaran dengan bule bukan hanya artis-artis atau selebritis saja. Anda boleh-boleh saja memilih untuk berpacaran dengan bule. Tentu saja Anda harus minimal punya persiapan bahasa Inggris yang baik, dan juga persiapan mental untuk berpacaran dengan bule.

Apakah Anda sudah siap untuk mencari pacar bule? Jika iya, ada beberapa situs kencan online yang kami sarankan bagi Anda yang ingin cari pacar bule. Situs-situs yang kami sarankan ini ialah situs yang umumnya gratis dan mempunyai reputasi yang baik. Kami ingin bawa hanya yang terbaik buat pembaca setia CariPacar.net. Klik di salah satu situs dibawah untuk memulai misi pencarian pacar bule Anda.

 


468 ad

178 Comments

  1. Comment

  2. Fatrio Riza /

    Its a very very good information. Thank you.

  3. maria /

    saya ingin cari pacar orang barat.
    thks

  4. saya ingin cari pacar dari korea selatan

  5. i’m ahmad male 27 year’s. Saya ingin cari pacar wanita bule. Jika ada yang berminat bisa HUBUNGI SAYA DI 081993100094

  6. looking good mate

    • Adit /

      Hai pretty girls..
      Im from indonesia

    • frans arief /

      Hi , im looking for a good mate too. Im indonesian, are u expat? I dont know how to see ur profile

  7. I’m erna 27 years old looking for boyfriends,saya cari orang barat.contac 082181207716

    • Waayan /

      I am wayan, I come from Bali looking for woman bule,, please contact my fb Danill

  8. andre /

    sy ingin kenal cew bule..

  9. indra /

    Sy ingin berkenalan dan lebih dekat dengan wanita bule.
    Berminat bisa email aq di : indra802000@yahoo.com
    :)

  10. bimbi /

    Pacaran ama bule emang seru, asal dapat bule yang emang tepat ato baik.pacarku juga bule amrik, kita udah barengan setahun lebih malah.bahkan udah berenana buat ngelanjutin ke tahap yang lebih serius.tp musti nunggu kuliah kelar,bru bisa pindah ke amrik dan kerja dsana.doain semoga lancar-lancar aja :)

  11. Ajeng /

    i want make a serious relationship with you boy..

  12. Agustina /

    can we be friend :D

  13. Agustina /

    WHAT EVER

  14. saya peengen kenl orng bule

  15. hello
    I am ready to be a companion

  16. tata nayoshi /

    I want make a serious reLationship with you boy :)

  17. haryati /

    Looking for someone to be my boyfriend

  18. Steve Tan /

    i want to have friend or girl from outside indonesia for serious relationshop can be american australia asia or europe thanks

  19. Christin Juela /

    I am still looking for english guys aged 20 years and older

  20. Hy sy pngen cri pacar orang bule thankS

  21. Hy sy pngen cri cowok orang bule thankS

    • ni ada temen
      gue,bule,pengen
      cari pendamping
      hidup orang
      indonesia,serius,
      ga bercanda,gue kasih no hp sama
      fb nya :
      hp :
      +233249662522
      fb : frimpongdaniel79
      @yahoo.com serius,bukan
      bercanda

  22. Riri Anggrian Radade /

    Ingin jadi istri yg sholeha

  23. i want do relationship with guy other country. Maybe london,paris,or others. I hope i will meet him in jakarta city. Im 21 female.

  24. hey guy . Who life in jakarta city??? I want do relationship with u . Just for guys other country. ……… Msg me in my number 085640911852

  25. guys. Did u live in jakarta city? I want guys other country who live in jakarta city. Msg me. 085640911852. Just for boys. Im female. Mc.

  26. msg me
    .085640911852 only for boys other country live in jakarta city.
    Im young girl.
    085640911852:) msg me.
    085640911852. Msg me. :D.
    085640911852: :p. Im waiting ur msg boys. :p . Msg me for good friendship or relationship :p..

  27. Hey my name is Dennis, I live in West jakarta, I speak english looking for girlfriend, I obbsessed with UK and USA girl, Age 15-18 years old, Text me 08989757527 or Line me Denisand

  28. ya Allah semoga semua kesalahan ini bisa kau maafkan. jika kalian punya istri/suami. Cobalah setia dalam 1 cinta. Jangan mempermainkan and merusak rumah tangga yg km bangun dg perjuangan dan kerja keras.
    Maafkan aku ya Allah . This is first time and lats time. Im promise ,will never did it again. And im never trust anyone. Im sorry mom,dad.
    Enough for this website. And thanks. U make me become bad girl .
    This is big mistake in my life. I will never never never trust anyone . And never trust love. Astagfirullah ,Astagfirullah. Ya Allah ampuni segala salahku . Alone is better.

  29. Vebby /

    Hai Gals, I’m a Male 32 years old. i’m looking for Australian girl as my Girl Friend. we can make a relationship, send me a mail vebbydarkness.vb@gmail.com or text me 085239262891. Thank You

  30. hi i’m bayu,i’m from jakarta,indonesia..I want to find a woman to be a friend..:).contact :08811652405

  31. Hey girls im boy from west jakarta please mailme at cartoognes@gmail.com

  32. saya serius mau . Gmana cara nya ?

  33. sandypaula /

    Serius mau sama org perancis

  34. erwinlesasito /

    Hi saya Erwin di jakarta..lgi mncri psangan serius trutama bule dr usa,europe ato jepang ato dr indonesia jg boleh asl mnarik,please invite:265800fb.

  35. saya ingin pny someone cwok bule

    • ni ada temen
      gue,bule,pengen
      cari pendamping
      hidup orang
      indonesia,serius,
      ga bercanda,gue kasih no hp sama
      fb nya :
      hp (whatsapp):
      +233249662522
      fb : frimpongdaniel79
      @yahoo.com serius,bukan
      bercanda

  36. hyy all,kalau saya ingin sekali punya cewek bule mata biru,rambut pirang,kulit putih dan kalau dapat dia juga seorang muslim,moga aja ada yang mau

  37. kalau ada cewek bule yang mau ama aku,hubungi aku di email rikiprimadana@gmail.com

  38. intanpermatasari /

    sya ingn cri pcr bule yg asl dr dubai atw tdk arab

  39. 2690c526

  40. ni ada temen
    gue,bule,pengen
    cari pendamping
    hidup orang
    indonesia,serius,
    ga bercanda,gue kasih no hp sama
    fb nya :
    hp (whatsapp):
    +233249662522
    fb : frimpongdaniel79
    @yahoo.com serius,bukan
    bercanda

  41. intan az zahra /

    Saya ingin cari pacar/suami bule yg seriuez mau ma saya,bukan iseng2

  42. aku punya cowok bule setia n tgg jwb banget sayang bgt sm aku,selama berhubungan sm dia aku merasa bahagia lahir dan batin,dia stay australia selalu mengunjungi aku tiap 3bulan se x,aku g bs ninggalin semua yg aku capai di indonesia so aku msh ttp ingin punya pacar bule lagi,bule tpi aku mencari bule yg stay di indonesia,kl ada aku mau deh mutusin yg yg di ausie,aku lelah berhub jarakjauh aku sdh kehabisan alasan untuk tetep bisa stay diindo…..aku mmg cinta mati sm dia tp aku lebih cinta mati pd duniaku disini

    • Want a foreigner /

      beneran bulenya mau diputusin? kalo iya, boleh ga dikenalin sama aku? I want a real boyfriend from the other country

  43. William /

    Hi, i’m chinese, looking for a nice girl. Add me vtok : kidful@gmail.com and ym : wil_kidful@yahoo.com

  44. Rendi /

    saya ingin mencari wnita bule yg bisa saya nikahi

  45. Hai…i’m from jakarta,indonesia..I want to find a man from other countries to be a friend or to be my boyfriend….please mail me at ranny2ramli@gmail.com

  46. aku ingin cari pacar bule kakau ada yak mau ini gmail aku welo.rani@gmail.com and nomor tlevon aku 081280968081

  47. i from manado

  48. gak ada yak mau ama aku ya

  49. can anyone help me find white guy…he nice and serius…thank you

  50. alexis /

    Mencari cewe bule or janda made in indonesia add pinn ak 324881a4

  51. alexis /

    Cari bule or janda pinbb 324881a4

  52. tati haryanti /

    hello

  53. cari cewe bule neh… add me FB “erwin3anto@yahoo.com”

  54. putri rani utamie /

    hallo im putri 18 years mau cari temen cowo seumuran dan yang paling penting muslim :)

  55. fajar8 /

    I am Men,from Indonesia, need realitationship and girlfriend, E- mail : fajar_profeelband@yahoo.com, phone : +62878964393..I wait…thaks..

  56. Hi Im Indonesian , Tan, Im looking for girl friend from US,europe,Australian. ( White gal).Im not intersting with Indonesian girl,im ready for long term or short time relationship even to be married.Im a Network Administrator(IT field) and also a Press.pls contact me at +6281310229258 (Jakarta)

  57. ganteng /

    Tolong cariin aku pacar atau Istri orang bule donk,….ada yagng bisa bantu ngga ,aku tinggal di jakarta.wajahku lumayan good looking, english fair…bantu aku donk nih email aku indiglo@email.com

  58. Indah sulis /

    my name is indah, my age 32 years, iam singel, iam muslim from indonesia and my working teach children read a book
    who boy’s which want know me 083890211882
    iam waiting….

  59. hai helo caucasian girl,,l just looking for you in indonesian sumatra island riau,,my fb d’dexter,,,,

  60. benjamin /

    i’m ben, accounting mgr, master degree. looking for caucasian white girl for a long term relationship.. add me on whatsapp: +628889705419 / mail me: benyamin.ecostar@gmail.com

    thanks & have a nice day

  61. chantie rahman /

    My name is chantieRahman –
    I’m from indonesia -
    I’m like bule -
    I want to one heart in my live .
    Please .. Call me
    pin:3248CEF6

  62. yuni agustine /

    i am yuni from indonesia
    i am found a log relationship to be one and have a true love in my live please call me or invite my pin number in 087839327788/2a0607
    thank you

    • Haii q arga sekarang q di australia. Yuni btw pin bb kamu nggak bisa di add. Rasanya kurang itu

  63. yuni agustine /

    found some people reall love and have a relaionshep for my love

  64. I want a life partner possessed, aged 20 years. I am an ordinary person, I find that seriously. My phone number 085649233334, I BlackBerry PIN 326B67D5 . thank you

    • I want a life partner possessed, twenty years old. I am an ordinary person, I find that seriously. My phone number 085649233334, my BlackBerry PIN 326B67D5 . thank you

  65. imronifreim /

    Imron Freim my name, my age 40 yrs, I am a widower with 2 children … somehow I obsessed foster home with a serious caucasian woman

  66. 081317772292

  67. hello i’m Jacob
    i’m looking for a girlfriend, caucasian girl
    if you are interested can email me directly, so you can ask for photos, numbers and if you are in Indonesia maybe we could meet

    • ayuani /

      hi Jacob am interested . may I have ur email so we can in contact direct thanks :)

  68. Ku ingin berteman dengan warga asing, baik, simple, very nice ^^ jika adahubungi email : megawati_fekon@yahoo.com

  69. i’m a boy from Makassar, South Sulawesi , Indonesia . . My Name is Glenn , saya mencari cewe bule ,umur saya 25 tahun . Thanks . God Bless You .

  70. aris hendri /

    private party and dating with bule. acara rutin kita (bali, jogja, majalengka). info tanggal dan pendaftaran hub 082115369997

  71. jayus /

    my name is jayus, I’m looking for russian girl. So girls, if you’re rusian, please call me: 08998415952 / jayuss_buzz@yahoo.com

    Thanks ;)

  72. Melissa /

    Hi, i’m Melissa from Jakarta,
    25yo, an Entrepreneur, good looking, real Indonesian, and real woman :P,
    i’m here looking for White Guy who wants to be friend, or maybe more,, who knows? hehe..

    Here my contacts 0811189779, Whatsapp 083877057492 (text me before u call)

    Note : Just for nice White Guy under 30yo. its serious,,
    Buat temen2 semua disini jika sda yang punya temen bule, juga boleh dikenalin ke saya yah,,,hehe..:P

    Thankyou all.. Melissa

    • eman /

      haii melisa..kenalan dong …gw eman hp ku w.a : 081313869996 mksh

  73. pengen cari cowok bule buat temen curhat, aku tinggal di tarakan kalimantan utara

  74. Aku perempuan mencari teman bule pinku: 24C32173

  75. benjamin w /

    hello Ladies, i’m ben,32 years old,single,never been married,no kids, i’m 170 cm / 69 kg / i’m accounting manager, holding master degree. Hobbies: reading & bodybuilding

    looking for caucasian white girl for a long term relationship only.. text me on whatsapp: +628889705419 / my cellphone: +62817114318/ mail me: benyamin.ecostar@gmail.com
    my FB: benjamin melatnebar wuarmanuk II

    thanks & have a nice day

  76. saya mau cari temen orang korea selatan, ada yg punya kenalan??

  77. hy,, aku oci dari padang,, mau carii pacar bulee

  78. cariin pacar bule dong,, yang pasti buat serius,, add myFB ” Chy orlanda

  79. imronifreim /

    My name imron age 40thn ………………. i want to find a female companion caucasians …call me 087884254912 or 081361620216

  80. cewek bule hub aku ya/…..081904244070

  81. hai my name is indah… im ladies…and my age is 33 years old…i want meet man with can be seroiusly… i live in tangerang, indonesia…if u interest with me can send sms to : 081311071460 or my email vertikasari65@gmail.com

  82. afrilya /

    I’m afrilya 19 years old looking for boyfriend,saya cari orang barat.contac 081317184124

  83. julie /

    Hi….

  84. julie /

    my name is julie…my age 32….my mobile 081316138300…..

  85. julie /

    Hi….I julie……I have 2 anak…….my mobile 082136138300

  86. my name mega 21
    looking for bule man to be friend or more :p who know :)
    im single, muslim, 156cm
    im serious
    if you interest with me +6281217213960

  87. Rizka /

    Hi, my name’s Rizka, i’m living in east borneo,Samarinda Indonesia. I’m just looking fr somefriends,in another country, like in US.if u’re from England, sorry..i dont like british Man.

  88. Vincent /

    Hello !

    Saya … bule, dari Perencis, belum menikah, belum anak.

    Aku tinggal di Surabaya dan saya cari cewek yang belum punya anak, berumur 25 max untuk serius relationship.

    Mail me: vincentbhome-12@yahoo.com

    Sampai jumpa ;-)

  89. Rafikha /

    Hi im rafikha, im looking for boyfriend(bule) im living in south jakarta, indonesia. Im 19 years old, im in college.. You can contact me in line with id Rwlndr, kik id rafikhadoubleU,

  90. Rafikha /

    Hi im rafikha, im looking for boyfriend(bule) im living in south jakarta, indonesia. Im 19 years old, im in college.. You can contact me in line with id Rwlndr, kik id rafikhadoubleU, 083814511894

  91. Ada kenalan cowo bule gak, boleh dong kenalin ke gw.
    gw 27th cr yg untuk serius
    email : shesbabes87@gmail.com

  92. Hi im Lita. Im 22 years old. Of course, im a woman and living in Bekasi, near in Jakarta. Im looking for a boyfriend (foreign) with a nice personality and mature. You may contact me via email: litapuspitasari666@yahoo.co.id

    Thank you :)

  93. my name is Ivonda,i live in Surabaya. Hmu if you wanna talk, meet up, or hang out.. let me know :) i love to make new friends. it doesnt matter who you are, what you are or where you from. ill be here:)so I just wanted to remind y’all that if any of you ever need someone to talk to, someone to help guide you along, someone to cheer you up, someone to listen, I’m always here. i got kik:vndonnell or bb pin:7565e48a. thank you!!!

  94. ozik /

    im singgle
    Who wants to be my lover

  95. ozik /

    m singgle
    Who wants to be my lover
    I want to find a pair of bali Caucasians contact me bbm pin 7db29e3d

  96. hello
    no telpon 085651440444 email killerb.adhan@yahoo.com

  97. widuri lestari indah /

    Hy…
    Saya pengen punya boyfriend y serius n terima apa adanya.
    Umur saya 27thn

  98. rei /

    cowok bule emang terkenal romantis,,klo ada bule yang baik hati dan serius kenalin donk ke saya add pin 322c1ad9 or 082134179115

  99. erik /

    Hi, im a “bule” from sweden, heres my ph no.+6281288105244 contact me whenever.. thanks

  100. rhahmadi /

    hai everyone… I just looking for christian woman with a good attitude, religious one.. I’m stay in Jakarta.. any recomendation? just for serious one.

    • Stella /

      Hi..

      how old are you? I’m 30 yo. Looking for christian male.

      Thanks ya..:)

  101. Hi…. gue cari cewe bule buat teman gue. Yg bisa cariin ada komisinya besar. Soalnya gue punya jaringan orang kaya semua. Pin 75aa0c75

  102. fika /

    hello guys, I’m fika I’m very obsessed with bule guy. i really want to make relation with one of them. But i think it’s very difficult to me to get bule guy, because I’m Muslim n I’m wearing hijab. Is anyone can help me?

  103. Sandy /

    My name Dwi live in Jakarta, looking for a girlfriend cewe bule for serious relationship. Contact me 081310690087/sdwiyono2014@yahoo.com. Regards.

  104. Dwi /

    Hi, my name Dwi, live in Jakarta. I looking for a girlfriend (from caucasian/cewe bule) for serious relationship. Contact me 081310690087/sdwiyono2014@gmail.com. Regards.

  105. @Fika…klo mo cari cowo bule yg muslim agak susah mba…yg ada tuh orang bule dari bekas pecahan soviet union..nah banyak tuh yg muslim…atau cari aja org arab/middle east…banyak yg islam…klopun ada org barat/bule yg mau masuk islam..biasanya ga banyak dan agak susah nyarinya…btw…good luck aja deh…

  106. wah…Bule ternyata lagi naik daun ya…??!!! baru tau ane…trus pakle -nya pada naik apa ya..???

  107. melly /

    Hy nama sy melly umur 26 pny anak 2
    Pengen pny teman bule ..klo ada yg mau jd tmn sy silahkan add my pin bb 25F088DB…I’m waiting u all

  108. vie natalia /

    hai, my name vie. i would like to have a lover from another country. i live in Tangerang, im 32years old. and im so seriously for this relationship. hope this site can help me soon. this is my phone number +6282110138588. thank u

  109. farida /

    My name farida
    From jawa tengah-indonesia
    My ag 39 years
    My HP 087831136006
    I’m cristian and single parent

  110. Imam /

    Widower 48 yo karawang city,west java looking for a caucasian ladies, if you interesting message me to 6281906810357

  111. toni /

    haloo…nice to meet you.

  112. Rose Masa /

    me too.. :D

  113. RaRa /

    Hi. I’m Rara from Indonesia. Looking for muslim guy from europe,, i’m 21 years old. I want man 21-30years old. I just want seriously man. If you interesting to me, contact me on Fb : RA RA
    or my twitter @PrincessRARA_48

  114. Emil /

    Halo. I’m single guy from Yogyakarta. Wanna find serious relationship with the foreigner aka “bule” :)
    If you wanna talk to me you can email me at emiljune96@gmail.com..

    Serious only ;)

  115. angela /

    Aq angie 27th aq punya pacar orang russia aku cinta bingitsss sama dia dia kerja di indonesia dipapua crew pesawat,cm aq skrg lg ditinggal pulang aq pengen dpt jodoh yg serius bule lah yg penting white skin n nasrani dan jelas asal usulx

  116. angela /

    Aq angie 27th aq punya pacar orang russia aku cinta bingitsss sama dia dia kerja di indonesia dipapua crew pesawat,cm aq skrg lg ditinggal pulang aq pengen dpt jodoh yg serius bule lah yg penting white skin n nasrani dan jelas asal usulx,o yaa aq emg ga sexy aq fat but I’m good hehe call aq di 081224827753

  117. iswar /

    hii girlss
    I’m single guy from Jakarta, I’m Trying to find serious relationship with expat women :)

    If you wanna talk to me you can reach me at
    +62812 9393 0820

    serious only ;)

  118. Chrisensia Oliver /

    Hello, i’m looking for a foreigner boyfriend and make serious relationship.please not more than 25 years old.

    My whatsapp : +6282238342662
    BBM : 2B1E7053

  119. hello ladies, i’m ben, 33 yo, single, never been married, no kids. i’m an accounting manager, i’m in the last semester to hold my master degree..

    i’m looking for serious caucasian white girl/widowed.
    text me on whatsapp: +62817114318, bb: 763b68c7 , mail: benjaminwuarmanuk_81@yahoo.com
    facebook: benjamin melatnebar wuarmanuk ii

    Ps. please help, if anybody could introduce me to any white lady…i’ll be appreciate it

    Thanks & have a great day

  120. carvell /

    hay, i’m carvell,
    i’m 24 years old
    i’m christian
    i,m looking for foreign girl,good girl,
    call me 081340390766
    or pin bbm, 2a2a1680

  121. Saya Peter, bule dr Belanda berumur 42 – S3. Saya kerja di luar negeri tetapi weekend sering ke Yogya. Saya cari wanita Yogya yang ingin temani saya. Mail: pieter.vreeman@yahoo.com

  122. I am searching for foreigner friends from all over the world

  123. hai, my name KIKI.
    i would like to have a lover from another country. i live in PONTIANAK, im 20years old.
    and im so seriously for this relationship.
    +6289693948944/7D7D033F. thank u

  124. Hi all.. Im Lina from indonesia.. I want to find a friend from outside indo.. Maybe singapore, ausie, taiwan or maybe china..
    You can contact me bu whatsapp at 085710060091..

  125. Im from bali…lovina

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 + two =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>