Cari Pacar Bule?

Hal penting yang harus diingat untuk cari pacar bule ialah, walaupun bule lebih terbuka dan bebas dalam soal seks, namun jangan sampai memberikan kesan Anda hanya ingin berkenalan dengan mereka untuk mendapatkan seks saja. Anda harus memberikan kesan bahwa Anda tulus ingin berteman dengan mereka dan mengenal pribadi mereka sebelum melangkah lebih jauh. Ini akan memberikan keuntungan bagi Anda sendiri dalam misi pencarian pacar bule Anda.

Perlu juga kami ingatkan bahwa Anda perlu memikirkan apa tujuan Anda mencari pacar bule terlebih dahulu. Apakah Anda hanya ingin sekedar ikut-ikutan dan mencoba saja, atau Anda memang punya tujuan berpacaran dengan orang bule. Wanita Indonesia umumnya lebih serius dalam mencari pacar bule, karena itu tingkat keberhasilannya lebih tinggi pula. Anda dapat dengan mudah menemukan pasangan pria bule dan wanita Indonesia di kota-kota seperti Bali, Jakarta ataupun di luar negeri. Sementara pasangan pria Indonesia dan wanita bule sangat jarang kita temui karena pria cenderung lebih hanya ingin “coba-coba” saja. Jika Anda bisa memahami hal ini, maka tingkat keberhasilan Anda akan jauh lebih tinggi tidak peduli apakah Anda seorang pria maupun wanita.

Tidak ada salahnya sebenarnya berpacaran dengan bule. Mereka juga manusia yang mempunyai kelebihan dan juga kekurangan sama seperti kita orang Indonesia. Biasanya yang menjadi masalah, kadang-kadang keluarga kurang setuju kita berpacaran dengan bule. Walaupun sekarang sudah lebih banyak keluarga yang terbuka untuk menerima anak mereka berpacaran atau menikah dengan bule. Juga Anda perlu ingat, yang berhak berpacaran dengan bule bukan hanya artis-artis atau selebritis saja. Anda boleh-boleh saja memilih untuk berpacaran dengan bule. Tentu saja Anda harus minimal punya persiapan bahasa Inggris yang baik, dan juga persiapan mental untuk berpacaran dengan bule.

Apakah Anda sudah siap untuk mencari pacar bule? Jika iya, ada beberapa situs kencan online yang kami sarankan bagi Anda yang ingin cari pacar bule. Situs-situs yang kami sarankan ini ialah situs yang umumnya gratis dan mempunyai reputasi yang baik. Kami ingin bawa hanya yang terbaik buat pembaca setia CariPacar.net. Klik di salah satu situs dibawah untuk memulai misi pencarian pacar bule Anda.

 


468 ad

300 Comments

  1. Comment

  2. Fatrio Riza /

    Its a very very good information. Thank you.

    • yang serius lah yg gk jelas gkmau

      • saya pria membuka khusus konsultasi untuk kalian yang lagi galau,lagi kesepian,yukss merapat bisa sharing bisnis dan pingnya analisa,politik ,asmara,problem keluarga ,menerima curhatan dan uneg-uneg (kerisauan hati ,bururan catat dan hubungi dihandphone kamu nmr 082328125114 setiap masalah memiliki kapasitas untuk di lewati

    • hello how are you

  3. maria /

    saya ingin cari pacar orang barat.
    thks

  4. saya ingin cari pacar dari korea selatan

  5. i’m ahmad male 27 year’s. Saya ingin cari pacar wanita bule. Jika ada yang berminat bisa HUBUNGI SAYA DI 081993100094

  6. looking good mate

    • Adit /

      Hai pretty girls..
      Im from indonesia

    • frans arief /

      Hi , im looking for a good mate too. Im indonesian, are u expat? I dont know how to see ur profile

  7. I’m erna 27 years old looking for boyfriends,saya cari orang barat.contac 082181207716

    • Waayan /

      I am wayan, I come from Bali looking for woman bule,, please contact my fb Danill

  8. andre /

    sy ingin kenal cew bule..

  9. indra /

    Sy ingin berkenalan dan lebih dekat dengan wanita bule.
    Berminat bisa email aq di : indra802000@yahoo.com
    πŸ™‚

  10. bimbi /

    Pacaran ama bule emang seru, asal dapat bule yang emang tepat ato baik.pacarku juga bule amrik, kita udah barengan setahun lebih malah.bahkan udah berenana buat ngelanjutin ke tahap yang lebih serius.tp musti nunggu kuliah kelar,bru bisa pindah ke amrik dan kerja dsana.doain semoga lancar-lancar aja πŸ™‚

  11. Ajeng /

    i want make a serious relationship with you boy..

  12. Agustina /

    can we be friend πŸ˜€

    • offcourse….

    • saya pria membuka khusus konsultasi untuk kalian yang lagi galau,lagi kesepian,yukss merapat bisa sharing bisnis dan pingnya analisa,politik ,asmara,problem keluarga ,menerima curhatan dan uneg-uneg (kerisauan hati ,bururan catat dan hubungi dihandphone kamu nmr 082328125114 setiap masalah memiliki kapasitas untuk di lewati

  13. Agustina /

    WHAT EVER

  14. saya peengen kenl orng bule

  15. hello
    I am ready to be a companion

  16. tata nayoshi /

    I want make a serious reLationship with you boy πŸ™‚

  17. haryati /

    Looking for someone to be my boyfriend

  18. Steve Tan /

    i want to have friend or girl from outside indonesia for serious relationshop can be american australia asia or europe thanks

  19. Christin Juela /

    I am still looking for english guys aged 20 years and older

  20. Hy sy pngen cri pacar orang bule thankS

  21. Hy sy pngen cri cowok orang bule thankS

    • ni ada temen
      gue,bule,pengen
      cari pendamping
      hidup orang
      indonesia,serius,
      ga bercanda,gue kasih no hp sama
      fb nya :
      hp :
      +233249662522
      fb : frimpongdaniel79
      @yahoo.com serius,bukan
      bercanda

  22. Riri Anggrian Radade /

    Ingin jadi istri yg sholeha

    • aawijaya /

      jika berkenan untuk cewe-cewe silahkan kenalan dengan sy cowo di tangerang pin blackberry 2A0BBA3B no hp +6285211593326

      okey terimakasih

  23. i want do relationship with guy other country. Maybe london,paris,or others. I hope i will meet him in jakarta city. Im 21 female.

  24. hey guy . Who life in jakarta city??? I want do relationship with u . Just for guys other country. ……… Msg me in my number 085640911852

  25. guys. Did u live in jakarta city? I want guys other country who live in jakarta city. Msg me. 085640911852. Just for boys. Im female. Mc.

  26. msg me
    .085640911852 only for boys other country live in jakarta city.
    Im young girl.
    085640911852:) msg me.
    085640911852. Msg me. :D.
    085640911852: :p. Im waiting ur msg boys. :p . Msg me for good friendship or relationship :p..

  27. Hey my name is Dennis, I live in West jakarta, I speak english looking for girlfriend, I obbsessed with UK and USA girl, Age 15-18 years old, Text me 08989757527 or Line me Denisand

  28. ya Allah semoga semua kesalahan ini bisa kau maafkan. jika kalian punya istri/suami. Cobalah setia dalam 1 cinta. Jangan mempermainkan and merusak rumah tangga yg km bangun dg perjuangan dan kerja keras.
    Maafkan aku ya Allah . This is first time and lats time. Im promise ,will never did it again. And im never trust anyone. Im sorry mom,dad.
    Enough for this website. And thanks. U make me become bad girl .
    This is big mistake in my life. I will never never never trust anyone . And never trust love. Astagfirullah ,Astagfirullah. Ya Allah ampuni segala salahku . Alone is better.

  29. Vebby /

    Hai Gals, I’m a Male 32 years old. i’m looking for Australian girl as my Girl Friend. we can make a relationship, send me a mail vebbydarkness.vb@gmail.com or text me 085239262891. Thank You

  30. hi i’m bayu,i’m from jakarta,indonesia..I want to find a woman to be a friend..:).contact :08811652405

  31. Hey girls im boy from west jakarta please mailme at cartoognes@gmail.com

  32. saya serius mau . Gmana cara nya ?

  33. sandypaula /

    Serius mau sama org perancis

  34. erwinlesasito /

    Hi saya Erwin di jakarta..lgi mncri psangan serius trutama bule dr usa,europe ato jepang ato dr indonesia jg boleh asl mnarik,please invite:265800fb.

  35. saya ingin pny someone cwok bule

    • ni ada temen
      gue,bule,pengen
      cari pendamping
      hidup orang
      indonesia,serius,
      ga bercanda,gue kasih no hp sama
      fb nya :
      hp (whatsapp):
      +233249662522
      fb : frimpongdaniel79
      @yahoo.com serius,bukan
      bercanda

    • Maybe me..+6281807319134

  36. hyy all,kalau saya ingin sekali punya cewek bule mata biru,rambut pirang,kulit putih dan kalau dapat dia juga seorang muslim,moga aja ada yang mau

  37. kalau ada cewek bule yang mau ama aku,hubungi aku di email rikiprimadana@gmail.com

  38. intanpermatasari /

    sya ingn cri pcr bule yg asl dr dubai atw tdk arab

  39. 2690c526

  40. ni ada temen
    gue,bule,pengen
    cari pendamping
    hidup orang
    indonesia,serius,
    ga bercanda,gue kasih no hp sama
    fb nya :
    hp (whatsapp):
    +233249662522
    fb : frimpongdaniel79
    @yahoo.com serius,bukan
    bercanda

  41. intan az zahra /

    Saya ingin cari pacar/suami bule yg seriuez mau ma saya,bukan iseng2

  42. aku punya cowok bule setia n tgg jwb banget sayang bgt sm aku,selama berhubungan sm dia aku merasa bahagia lahir dan batin,dia stay australia selalu mengunjungi aku tiap 3bulan se x,aku g bs ninggalin semua yg aku capai di indonesia so aku msh ttp ingin punya pacar bule lagi,bule tpi aku mencari bule yg stay di indonesia,kl ada aku mau deh mutusin yg yg di ausie,aku lelah berhub jarakjauh aku sdh kehabisan alasan untuk tetep bisa stay diindo…..aku mmg cinta mati sm dia tp aku lebih cinta mati pd duniaku disini

    • Want a foreigner /

      beneran bulenya mau diputusin? kalo iya, boleh ga dikenalin sama aku? I want a real boyfriend from the other country

  43. William /

    Hi, i’m chinese, looking for a nice girl. Add me vtok : kidful@gmail.com and ym : wil_kidful@yahoo.com

  44. Rendi /

    saya ingin mencari wnita bule yg bisa saya nikahi

  45. Hai…i’m from jakarta,indonesia..I want to find a man from other countries to be a friend or to be my boyfriend….please mail me at ranny2ramli@gmail.com

  46. aku ingin cari pacar bule kakau ada yak mau ini gmail aku welo.rani@gmail.com and nomor tlevon aku 081280968081

  47. i from manado

  48. gak ada yak mau ama aku ya

  49. can anyone help me find white guy…he nice and serius…thank you

  50. alexis /

    Mencari cewe bule or janda made in indonesia add pinn ak 324881a4

  51. alexis /

    Cari bule or janda pinbb 324881a4

  52. tati haryanti /

    hello

  53. cari cewe bule neh… add me FB “erwin3anto@yahoo.com”

  54. putri rani utamie /

    hallo im putri 18 years mau cari temen cowo seumuran dan yang paling penting muslim πŸ™‚

  55. fajar8 /

    I am Men,from Indonesia, need realitationship and girlfriend, E- mail : fajar_profeelband@yahoo.com, phone : +62878964393..I wait…thaks..

  56. Hi Im Indonesian , Tan, Im looking for girl friend from US,europe,Australian. ( White gal).Im not intersting with Indonesian girl,im ready for long term or short time relationship even to be married.Im a Network Administrator(IT field) and also a Press.pls contact me at +6281310229258 (Jakarta)

  57. ganteng /

    Tolong cariin aku pacar atau Istri orang bule donk,….ada yagng bisa bantu ngga ,aku tinggal di jakarta.wajahku lumayan good looking, english fair…bantu aku donk nih email aku indiglo@email.com

  58. Indah sulis /

    my name is indah, my age 32 years, iam singel, iam muslim from indonesia and my working teach children read a book
    who boy’s which want know me 083890211882
    iam waiting….

  59. hai helo caucasian girl,,l just looking for you in indonesian sumatra island riau,,my fb d’dexter,,,,

  60. benjamin /

    i’m ben, accounting mgr, master degree. looking for caucasian white girl for a long term relationship.. add me on whatsapp: +628889705419 / mail me: benyamin.ecostar@gmail.com

    thanks & have a nice day

  61. chantie rahman /

    My name is chantieRahman –
    I’m from indonesia –
    I’m like bule –
    I want to one heart in my live .
    Please .. Call me
    pin:3248CEF6

  62. yuni agustine /

    i am yuni from indonesia
    i am found a log relationship to be one and have a true love in my live please call me or invite my pin number in 087839327788/2a0607
    thank you

    • Haii q arga sekarang q di australia. Yuni btw pin bb kamu nggak bisa di add. Rasanya kurang itu

  63. yuni agustine /

    found some people reall love and have a relaionshep for my love

  64. I want a life partner possessed, aged 20 years. I am an ordinary person, I find that seriously. My phone number 085649233334, I BlackBerry PIN 326B67D5 . thank you

    • I want a life partner possessed, twenty years old. I am an ordinary person, I find that seriously. My phone number 085649233334, my BlackBerry PIN 326B67D5 . thank you

  65. imronifreim /

    Imron Freim my name, my age 40 yrs, I am a widower with 2 children … somehow I obsessed foster home with a serious caucasian woman

  66. 081317772292

  67. hello i’m Jacob
    i’m looking for a girlfriend, caucasian girl
    if you are interested can email me directly, so you can ask for photos, numbers and if you are in Indonesia maybe we could meet

    • ayuani /

      hi Jacob am interested . may I have ur email so we can in contact direct thanks πŸ™‚

  68. Ku ingin berteman dengan warga asing, baik, simple, very nice ^^ jika adahubungi email : megawati_fekon@yahoo.com

  69. i’m a boy from Makassar, South Sulawesi , Indonesia . . My Name is Glenn , saya mencari cewe bule ,umur saya 25 tahun . Thanks . God Bless You .

  70. aris hendri /

    private party and dating with bule. acara rutin kita (bali, jogja, majalengka). info tanggal dan pendaftaran hub 082115369997

  71. jayus /

    my name is jayus, I’m looking for russian girl. So girls, if you’re rusian, please call me: 08998415952 / jayuss_buzz@yahoo.com

    Thanks πŸ˜‰

  72. Melissa /

    Hi, i’m Melissa from Jakarta,
    25yo, an Entrepreneur, good looking, real Indonesian, and real woman :P,
    i’m here looking for White Guy who wants to be friend, or maybe more,, who knows? hehe..

    Here my contacts 0811189779, Whatsapp 083877057492 (text me before u call)

    Note : Just for nice White Guy under 30yo. its serious,,
    Buat temen2 semua disini jika sda yang punya temen bule, juga boleh dikenalin ke saya yah,,,hehe..:P

    Thankyou all.. Melissa

    • eman /

      haii melisa..kenalan dong …gw eman hp ku w.a : 081313869996 mksh

    • monmon /

      Kmrn Gw telp salah sambung. Yg angkat cowok.hahaha

    • saya pria membuka khusus konsultasi untuk kalian yang lagi galau,lagi kesepian,yukss merapat bisa sharing bisnis dan pingnya analisa,politik ,asmara,problem keluarga ,menerima curhatan dan uneg-uneg (kerisauan hati ,bururan catat dan hubungi dihandphone kamu nmr 082328125114 setiap masalah memiliki kapasitas untuk di lewati

  73. pengen cari cowok bule buat temen curhat, aku tinggal di tarakan kalimantan utara

  74. Aku perempuan mencari teman bule pinku: 24C32173

  75. benjamin w /

    hello Ladies, i’m ben,32 years old,single,never been married,no kids, i’m 170 cm / 69 kg / i’m accounting manager, holding master degree. Hobbies: reading & bodybuilding

    looking for caucasian white girl for a long term relationship only.. text me on whatsapp: +628889705419 / my cellphone: +62817114318/ mail me: benyamin.ecostar@gmail.com
    my FB: benjamin melatnebar wuarmanuk II

    thanks & have a nice day

  76. saya mau cari temen orang korea selatan, ada yg punya kenalan??

  77. hy,, aku oci dari padang,, mau carii pacar bulee

  78. cariin pacar bule dong,, yang pasti buat serius,, add myFB ” Chy orlanda

  79. imronifreim /

    My name imron age 40thn ………………. i want to find a female companion caucasians …call me 087884254912 or 081361620216

  80. cewek bule hub aku ya/…..081904244070

  81. hai my name is indah… im ladies…and my age is 33 years old…i want meet man with can be seroiusly… i live in tangerang, indonesia…if u interest with me can send sms to : 081311071460 or my email vertikasari65@gmail.com

  82. afrilya /

    I’m afrilya 19 years old looking for boyfriend,saya cari orang barat.contac 081317184124

  83. julie /

    Hi….

  84. julie /

    my name is julie…my age 32….my mobile 081316138300…..

  85. julie /

    Hi….I julie……I have 2 anak…….my mobile 082136138300

  86. my name mega 21
    looking for bule man to be friend or more :p who know πŸ™‚
    im single, muslim, 156cm
    im serious
    if you interest with me +6281217213960

    • palsu nih
      udah coba gw tlfn ternyata yang jawab suara bapak2 banget

  87. Rizka /

    Hi, my name’s Rizka, i’m living in east borneo,Samarinda Indonesia. I’m just looking fr somefriends,in another country, like in US.if u’re from England, sorry..i dont like british Man.

  88. Vincent /

    Hello !

    Saya … bule, dari Perencis, belum menikah, belum anak.

    Aku tinggal di Surabaya dan saya cari cewek yang belum punya anak, berumur 25 max untuk serius relationship.

    Mail me: vincentbhome-12@yahoo.com

    Sampai jumpa πŸ˜‰

  89. Rafikha /

    Hi im rafikha, im looking for boyfriend(bule) im living in south jakarta, indonesia. Im 19 years old, im in college.. You can contact me in line with id Rwlndr, kik id rafikhadoubleU,

  90. Rafikha /

    Hi im rafikha, im looking for boyfriend(bule) im living in south jakarta, indonesia. Im 19 years old, im in college.. You can contact me in line with id Rwlndr, kik id rafikhadoubleU, 083814511894

  91. Ada kenalan cowo bule gak, boleh dong kenalin ke gw.
    gw 27th cr yg untuk serius
    email : shesbabes87@gmail.com

  92. Hi im Lita. Im 22 years old. Of course, im a woman and living in Bekasi, near in Jakarta. Im looking for a boyfriend (foreign) with a nice personality and mature. You may contact me via email: litapuspitasari666@yahoo.co.id

    Thank you πŸ™‚

  93. my name is Ivonda,i live in Surabaya. Hmu if you wanna talk, meet up, or hang out.. let me know πŸ™‚ i love to make new friends. it doesnt matter who you are, what you are or where you from. ill be here:)so I just wanted to remind y’all that if any of you ever need someone to talk to, someone to help guide you along, someone to cheer you up, someone to listen, I’m always here. i got kik:vndonnell or bb pin:7565e48a. thank you!!!

  94. ozik /

    im singgle
    Who wants to be my lover

  95. ozik /

    m singgle
    Who wants to be my lover
    I want to find a pair of bali Caucasians contact me bbm pin 7db29e3d

  96. hello
    no telpon 085651440444 email killerb.adhan@yahoo.com

  97. widuri lestari indah /

    Hy…
    Saya pengen punya boyfriend y serius n terima apa adanya.
    Umur saya 27thn

  98. rei /

    cowok bule emang terkenal romantis,,klo ada bule yang baik hati dan serius kenalin donk ke saya add pin 322c1ad9 or 082134179115

  99. erik /

    Hi, im a “bule” from sweden, heres my ph no.+6281288105244 contact me whenever.. thanks

  100. rhahmadi /

    hai everyone… I just looking for christian woman with a good attitude, religious one.. I’m stay in Jakarta.. any recomendation? just for serious one.

  101. Hi…. gue cari cewe bule buat teman gue. Yg bisa cariin ada komisinya besar. Soalnya gue punya jaringan orang kaya semua. Pin 75aa0c75

  102. fika /

    hello guys, I’m fika I’m very obsessed with bule guy. i really want to make relation with one of them. But i think it’s very difficult to me to get bule guy, because I’m Muslim n I’m wearing hijab. Is anyone can help me?

  103. Sandy /

    My name Dwi live in Jakarta, looking for a girlfriend cewe bule for serious relationship. Contact me 081310690087/sdwiyono2014@yahoo.com. Regards.

  104. Dwi /

    Hi, my name Dwi, live in Jakarta. I looking for a girlfriend (from caucasian/cewe bule) for serious relationship. Contact me 081310690087/sdwiyono2014@gmail.com. Regards.

  105. @Fika…klo mo cari cowo bule yg muslim agak susah mba…yg ada tuh orang bule dari bekas pecahan soviet union..nah banyak tuh yg muslim…atau cari aja org arab/middle east…banyak yg islam…klopun ada org barat/bule yg mau masuk islam..biasanya ga banyak dan agak susah nyarinya…btw…good luck aja deh…

  106. wah…Bule ternyata lagi naik daun ya…??!!! baru tau ane…trus pakle -nya pada naik apa ya..???

  107. melly /

    Hy nama sy melly umur 26 pny anak 2
    Pengen pny teman bule ..klo ada yg mau jd tmn sy silahkan add my pin bb 25F088DB…I’m waiting u all

  108. vie natalia /

    hai, my name vie. i would like to have a lover from another country. i live in Tangerang, im 32years old. and im so seriously for this relationship. hope this site can help me soon. this is my phone number +6282110138588. thank u

  109. farida /

    My name farida
    From jawa tengah-indonesia
    My ag 39 years
    My HP 087831136006
    I’m cristian and single parent

  110. Imam /

    Widower 48 yo karawang city,west java looking for a caucasian ladies, if you interesting message me to 6281906810357

  111. toni /

    haloo…nice to meet you.

  112. Rose Masa /

    me too.. πŸ˜€

  113. RaRa /

    Hi. I’m Rara from Indonesia. Looking for muslim guy from europe,, i’m 21 years old. I want man 21-30years old. I just want seriously man. If you interesting to me, contact me on Fb : RA RA
    or my twitter @PrincessRARA_48

  114. Emil /

    Halo. I’m single guy from Yogyakarta. Wanna find serious relationship with the foreigner aka “bule” πŸ™‚
    If you wanna talk to me you can email me at emiljune96@gmail.com..

    Serious only πŸ˜‰

  115. angela /

    Aq angie 27th aq punya pacar orang russia aku cinta bingitsss sama dia dia kerja di indonesia dipapua crew pesawat,cm aq skrg lg ditinggal pulang aq pengen dpt jodoh yg serius bule lah yg penting white skin n nasrani dan jelas asal usulx

  116. angela /

    Aq angie 27th aq punya pacar orang russia aku cinta bingitsss sama dia dia kerja di indonesia dipapua crew pesawat,cm aq skrg lg ditinggal pulang aq pengen dpt jodoh yg serius bule lah yg penting white skin n nasrani dan jelas asal usulx,o yaa aq emg ga sexy aq fat but I’m good hehe call aq di 081224827753

  117. iswar /

    hii girlss
    I’m single guy from Jakarta, I’m Trying to find serious relationship with expat women πŸ™‚

    If you wanna talk to me you can reach me at
    +62812 9393 0820

    serious only πŸ˜‰

  118. Chrisensia Oliver /

    Hello, i’m looking for a foreigner boyfriend and make serious relationship.please not more than 25 years old.

    My whatsapp : +6282238342662
    BBM : 2B1E7053

  119. hello ladies, i’m ben, 33 yo, single, never been married, no kids. i’m an accounting manager, i’m in the last semester to hold my master degree..

    i’m looking for serious caucasian white girl/widowed.
    text me on whatsapp: +62817114318, bb: 763b68c7 , mail: benjaminwuarmanuk_81@yahoo.com
    facebook: benjamin melatnebar wuarmanuk ii

    Ps. please help, if anybody could introduce me to any white lady…i’ll be appreciate it

    Thanks & have a great day

  120. carvell /

    hay, i’m carvell,
    i’m 24 years old
    i’m christian
    i,m looking for foreign girl,good girl,
    call me 081340390766
    or pin bbm, 2a2a1680

  121. Saya Peter, bule dr Belanda berumur 42 – S3. Saya kerja di luar negeri tetapi weekend sering ke Yogya. Saya cari wanita Yogya yang ingin temani saya. Mail: pieter.vreeman@yahoo.com

  122. I am searching for foreigner friends from all over the world

  123. hai, my name KIKI.
    i would like to have a lover from another country. i live in PONTIANAK, im 20years old.
    and im so seriously for this relationship.
    +6289693948944/7D7D033F. thank u

  124. Hi all.. Im Lina from indonesia.. I want to find a friend from outside indo.. Maybe singapore, ausie, taiwan or maybe china..
    You can contact me bu whatsapp at 085710060091..

  125. Im from bali…lovina

  126. Hello..im Okkie from Indonesia my age is 39 and i want girlsfriend japan women thanks….

  127. jimmi hidayat /

    Hi .. Not sure don’t this blog useful or not ha2 .. But I’ll try ..
    I’m just really want to make a nice friendship wit everyone all around the world .. Perhaps we each other could both give meaningfull .. Nicely ..
    I’m indonesian arabian .. MALE 39 y.o .. I have married but I think that’s not a big matter ? Don’t it ?..
    This is my WA number : 082220231168 and this is my blacberry pin : 28a1afad
    … Ok then I’ll wait for seiously. New friend .. Dadddaaaa

  128. Hello..Pengen Dapat pasangan Hidup Bule…

  129. Denmas /

    looking for bule girls..nice beauty and rich so smarth as my wife 081393181250

  130. franco /

    Hey… I am an indonesian man. Just looking for western girl to be a friend or more. Contact me directly at teacher.gembel@gmail.com. thanks

  131. I am man from jogja (Indonesia) . I am seraching girl for girlfriend

    087738675023

  132. i would like to have friends or girl from outside of indonesia for serious relationship , she could be american australia asia or europe thanks .
    call/sms/whatsapp 081310229258.

  133. suhanda /

    Hello every one, my name suhanda i want to find a friend from russia or ukraine for seriously relationship. This is my WA +628567089002

  134. hiiii,,, invite my pin 7dcea437,, pengen cari cewe bule

  135. I want to see a good girl, maybe in another country of mine. I am from Indonesia. Please call me, if you want to get a serious relationship.
    just call me in 087821194888
    i Love you.

  136. Firmanto Triantoro /

    im from indonesia, im 24 years old..
    im looking for girlfriend..
    u can invite my fb first and PM..
    radicaliez_boo@yahoo.com

  137. sarita /

    My name sarita, i am looking someone serious to be my husband and fully responsible person. I am 26 years old. W:53kg H:160cm, brown skin, long black hair, sundanese face, Indonesian Girl. I am looking for a moeslim guy from holand or england who stay at Jakarta or Bogor. I am not very interesting with indonesian. You can call me at my number +6289689920965. Please send a message first before you call. Thank you. .

  138. aku juga mau dongs cowo bule 17oldyoung

  139. parti /

    Hi, i am parti ,Villa Manager,36 years old,live in Bali,never been marriage,no kid.
    Looking for caucasian white man,for long term relationship,age 40 years old or above.
    NOTE: No time to play a game,serious only.
    Please Whats app me on +6282144664384 or email to niwayan.suparti@yahoo.com

    Thank you
    Have a great evening
    Parti

  140. Hi! I’m chindy, I’m from Indonesia, I’m interesting to find native guy from UK or USA, I’m a catholic.. Friendly.. if u want to contact me, this my email : marialusiachindy@gmail.com

  141. Meyty /

    28 tahun. ingin mencari pasangan bule yang bisa berbahasa indonesia walau sedikit.

  142. Meyty /

    WA 081247771011

  143. wulan /

    Hi I’m Wulan looking for foreign man for serious relationship or married call me or WhatsApp +62 822 8367
    8377

  144. Pengen kenal sama bule nih

  145. Pengen kenal sama bule nih .wa:081215111520

  146. leni /

    085814794669 buat bule cowo yg jomblo…im 35 yo…

  147. Muhamad Arifin /

    hi , i would like to have a female friend . exclaimed important . I hope I have friends in Yogyakarta . my email: muhammad.arifiin123@gmail.com

  148. dody /

    Mba Parti, apa bisa dibantu ya untuk cari investor asing buat explore dan membina tari-tarian etnis dayak di kaltim. salam kenal

  149. theresia sorta /

    Iam Theresia Sorta, 25 years old.
    Iam christian from Indonesian.
    My number is 081219071913 and pin BB 2A1F6496
    Email theresiasorta@gmail.com.
    Thanks

  150. Christine yohana /

    Hi!!!I’m Hana,I’m from Indonesia,
    I’m interesting to find,boyfriend start 20 yo from chinesse japan korean UK or USA,
    I’m christian,,, me 19 yo
    friendly if you contac me
    This my email:kristin.yohana.oriflame@gmail.com
    Pin bb invite 2A3FD0A5
    And my fb Hanna Chan Biiee Bhebiee

  151. hy my name vanezt sissy,18 years from in malang,east java.. sy seorang ladyboy. natural women fb vanezt.sissy@yahoo.com contact my ph 089688237759 Pin : 56A74708 sy cr cowok bule muda n baik hati. tks

  152. HARRY /

    Pengen Dapat pasangan Hidup Bule…
    +6281333599355

  153. 082213078508 Im 18 yo. born and live in Jkt. take me to ur country Mr…..

  154. hy , im from indonesia
    my email : pkidiw36@yahoo.com
    Whatsapp : 6289612328945

  155. Chomalasari /

    Saya mencari cwo bule muslim…taat beribadah itu yg di utamakan…
    From :Bogor ,Indonesia (24 years old)
    549d607d(pin bbm)

  156. Saya Randi di Sukabumi mencari pasangan hidup wanita bule usia 30 tahun ke bawah ,yg berminat serius ingin jadi pendanpingku ad my pin 59F0E822

  157. Novian /

    looking for good mate
    noviandhanu02@gmail.com

  158. i am man, single. need women friend…. call me 0812 8377 7940

  159. Hi i’m From Tangerang, study in Yogyakarta 19 years old, i’m looking for a woman from western, i want to be your friend and i want to improve my english, Contact me 085727174118

  160. tia setianingrum /

    hello aku tia mau nyari pacar bule invite pin aku 5B296880 wa 08811241236

  161. Hi, my name is deby, i from indonesia. 18 years
    Cp : email : debyfatriani1997@gmail.com
    Fb : debyfatriani
    Pin : 5b224d23

  162. Im boy from JAKARTA.. and would vacation for a few days in Jogja. buat yang mau berteman atau liburan bareng.. contact me…0895320387820
    thanks

  163. hey my name anna, my number whatsapp +6287749376393. from indo bogor

  164. putry /

    Pengen nih dapat cowo bule,ada ga ya hehe

  165. Hi I’m firli. Looking for serious guy. Send me an email on firlianamarcel@yahoo.com
    Thanks

  166. Hello.. Δ°m Mirtha from jogja. Δ°’m 18. Δ° wanna have a muslim foreign boyfriend. Find me on whatsapp : +6282136157977
    Δ°nstagram: najmirtha
    Line Δ°D: najmirtha

    πŸ™‚

  167. Richard /

    hi my name is Richard, I stayed in Jambi, I want to seek female Caucasians, phone number 081367418482

  168. sri wulan teresia /

    Hello… my name is sri wulan teresia ,i’m from indonesia
    I want to have a boyfriend Caucasian people who could speak Indonesian just like me????
    Please invite my account
    Iine: sriwulanteresia
    Whatsapp: 08997867027
    Fb: sri wulan teresia pangaribuan
    Email: sriwulanteresia@gmail.com

  169. Githa /

    Invite my whatsap 083180670089
    Thanks much

  170. hiii I am from south sumatra Indonesian. I am indonesian contact me 082177935050 thx

  171. Hello my name ria.. i want find boy tall more 170 cm, and good body, handsome. I want tourist i am a girl my mom from indonesia and my father from saudi arabia… but i am stayed in indonesia…
    Contact me 5CB8F6A7

  172. hay q cari gadis baik wilayah solo n sekitar 0857 1278 0774/arianto326@yahoo.co.id

  173. Hey my name hasan, i’m from malang, east java, i’m a man, i want to seek female Caucasians, please call me in via whatsapp (088227106008), and this my bbm pin 58267F05, this my profile “Raden hasan” at the fb

  174. Hay saya rocky dari indonesia ingin cari teman bule. Pin 5D9F9B43 / 08984088838 tlp atau sms thanks bule :v

  175. Hasan As'Ari /

    Hai , saya Hasan As’Ari dari Indonesia , dipulau Kalimantan selatan daerah banjarmasin , jika kalian mau lebih dekat sama saya , bisa hubungi no , 0878-1583-8898

  176. Alit /

    Sy punya teman dari Swedia, umurnya 55 tahun, mau cari istri yg serius, tidak harus cantik, umur 35 ke atas, janda nggak apa apa asal serius, yang minat hubungi saya, 087860873863, thanks

  177. Bani /

    Phone or wa : 08997108666 for seriously relationship with cewe bule

  178. brondong69 /

    hii.boleh kenal km lebih dekat. aq doni.di jakpus. 082111525443 no WA ku

  179. ruth /

    Hi im ruth. Im a female. Almost 18 years old. I live in Palembang, Indonesia. Im looking for guys especially foreigner to make a new friend. Email me soon ruthevitaa@gmail.com

  180. Anna /

    Hi, I’m anna, Indonesian, female 25 stay @solo, jogya. Looking for foreign friend, if you stay near solo/ jogya you can text me, maybe we can meet up someday ^^. My numb. 081227091213

  181. I’m looking for a woman to marry foreigners. It was my dream since childhood. My simple person. I sedik master the English language.
    I am now 27 years of age. I do not have s siblings. since I was a child aged 1 year my father died of a world.
    Now my activities as an honorarium workers at health center in my hometown. I was educated S1 majoring in Public Health epidemiology.
    for Caucasian women who are interested in this my emil address. nolisratumurun@gmail.com and phone number. 081344669188 us to relate more. if you believe not to bad.

  182. Rizki /

    Hi aku rizki(cewek), berharap bisa bertemu cowok bule islam yg serius, setia dan care. Berharap berjumpa bule di jkt. Contact nengqq86@gmail.com or bbm 29eda302

  183. Wienna /

    Hi..my name wienna from surabaya,,looking for a foreign man..seriously man..whatsapp me +6281322288347..thanks

  184. Hi my name ayu5B22A51D its my pin

  185. Hii i’m indonesian woman. Looking western or foreign man πŸ™‚ I am christian and 26years old. I’m looking for someone who can accept me, i will be very happy to know you πŸ™‚

    Email : restianwar02@gmail.com

  186. You can see my instagram : grestianwar or email me πŸ™‚

  187. hi my name is lim, i am a boy 23 years old. seeking for girl. please invite my bbm pin 58945CDB . Thanks

  188. Hi..im kiki from medan,indonesia
    I’m 22 now,widow and i have 2 child..
    I’m midwife
    Im searching serious man western..if u insterest call me 081262128805
    Muslim and western

  189. Hi..im man,pin bbm 587D6A75,romance sex…love sex…im single

  190. 5FDF7CFF
    Line id: jwykatarsis

  191. My name is Kelik, i live at jogja…
    Call me for female 085601864364

  192. hi, jason from kl seeking balinese women my pin 7ba3802b

  193. Hi im looking for caucassian woman for long term relationship ,possible to married ,and for serrous onl, age between 21 untill 34 years old,Im Indonesian , 170 cmm,an SEO Expert,and having Blue and Brown eyed
    skype : digiservo
    wa :+6281310229258

  194. Hi I’m ima from Bogor
    find me on bbm :D044895F

  195. cari pria bule
    minat pin D22686D4

  196. Hello girl, im megry (male,20 years old) … I want make a serious reLationship with you girl☺️ I hope some girl Europan blood try to contact me on my phone number +6281250522625

  197. hay nami abdi intan, abdi hoyong milarian teman bule. no 089676188232

  198. Hi… Im Roger, 30, Jakarta.
    Wanna have “BULE” friend for chat and have fun.
    Please contact my Whats App Number in 0818480717

  199. Hallo mister.. Haha. im javanese man fron indonesia. Cek my profile in ferdiand@live.com ? +6285719999668 thanks. Matur sembah nuwun. ?

  200. Hey i am Al i am europan guy i am 19 years old i can speak bahasa indonesia little bit but thats enough i live in semarang i am student if you are looking just for fun add me D21B00F6

  201. Hi! I’m Tania, 21 y.o
    Im from surabaya
    Find me :
    Bbm 54B86866
    Wa : 081259217296
    Thanks :*

  202. Boleh juga tipsnya…mksh

  203. I’m living in Bali I looking serious girls for long relationship old was me 085858900445

  204. chaca /

    hey i’m indonesian currently line in Yogyakarta, i’m 19 years old and looking for foreigner guy who’s older than me..

  205. Hello ..
    I am a 23 year old man ..
    I want to find a different partner country from me ..
    If women who want to meet me ..
    Please contact me to the number: 089508590096
    Pin bb: 7C337827

  206. Rannie /

    Oh Hi, my name is Rannie, n I like making friend with anyone..so lets make friend with me…by the way, I m married but it s not a reason to limit friendship, isnt it ? I m a little bit crazy n annoying I think hahaha..n I always tell directly what is in my mind automatically..so never ever be offended by my sayings…
    I live in Solo, drop me by if U r here…See U

    • Rannie /

      ah stupid me, sorry…I forgot to give U my Whatsapp number… 085725629287 πŸ™‚

  207. Hello I’m from India, living in the Bali Indonesia since 2 years, do you someone would like to friendship with me ?? For long time,

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 5 =